Dienstregeling

Op onderstaande kaart staan de buslijnen aangegeven die Buurtbusvereniging Zuid-Beveland vanaf 12 december 2016 verzorgt.

Hierna vindt u informatie over de dienstregeling (buslijnen en tijdentabellen) van de buurtbussen en tevens informatie over de tarieven (OV-chipkaart en (losse) kaartjes).

Buslijnen

Buurtbusvereniging Zuid-Beveland verzorgt met buurtbussen het openbaar vervoer op 8 lijnen in Zuid-Beveland. Vanaf 12 december 2016 verzorgt de buurtbusvereniging een nieuwe buslijn. Dat is lijn 580 tussen Goes en Kattendijke.
Een overzicht van alle buslijnen staat hieronder. Klik op het nummer van een buslijn en u komt terecht in de dienstregeling van Connexxion. Uw browser moet wel een pop-up venster toestaan, anders werkt het niet.

Wanneer rijdt de buurtbus?

De buurtbussen rijden op doordeweekse dagen, met uitzondering van doordeweekse feestdagen. Het betreft steeds uurdiensten.

Tarieven, OV-Chipkaart en losse kaartjes

Op alle buurtbussen kan gebruik gemaakt worden van de OV-chipkaart. Indien u niet over een dergelijke kaart beschikt kunt u met behulp van de ticketbox op de bussen losse kaartjes kopen. De prijs daarvoor bedraagt 3,50 euro per kaartje, voor een enkele reis, ongeacht de afstand die u rijdt.

Er bestaan daarnaast zogenaamde kidskaartjes voor 1 euro per kaartje. Dat zijn dagkaartjes die de hele dag op alle bussen van Connexxion in Zeeland geldig zijn, mits de kinderen onder begeleiding zijn. De kaartjes zijn bestemd voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Voor beide losse kaartjes geldt dat deze vanaf heden niet meer contant kunnen worden afgerekend. Afrekening vindt plaats via de ticketbox door middel van pinbetaling.

Kaartjes die u koopt op de grote bussen zijn ook geldig op de buurtbus. Omgekeerd is het buurtbuskaartje van 3,50 euro niet geldig op de grote bus.