Dienstregeling

Buslijnen

Vanaf 28 augustus 2022 vervalt lijn 555 in De Zak van Zuid-Beveland. De situatie van voor 2019 wordt weer in ere hersteld.

Een overzicht van alle buslijnen staat hieronder. Klik op het nummer van een buslijn en u komt terecht in de dienstregeling van Connexxion. Uw browser moet wel een pop-up venster toestaan, anders werkt het niet.

Goes ↔ Kattendijke
Goes ↔ Oud-Sabbinge
Goes ↔ Hoedekenskerke
Tolplein ↔ Ellewoutsdijk
Tolplein ↔ Hoedekenskerke
Tolplein via Nieuwdorp ↔ Heinkenszand
Wemeldinge ↔ Yerseke

Klik op de kaart om te vergroten

Op bovenstaande kaart staan de buslijnen aangegeven die Buurtbusvereniging Zuid-Beveland vanaf 28 augustus 2022 verzorgt.

Wanneer rijdt de buurtbus?

De buurtbussen rijden op doordeweekse dagen, met uitzondering van doordeweekse feestdagen. Het betreft, met uitzondering van lijnen 555 en 596 steeds uurdiensten.

Tarieven, OV-Chipkaart en losse kaartjes

Op alle buurtbussen kan gebruik gemaakt worden van de OV-chipkaart. Indien u niet over een dergelijke kaart beschikt kunt u met behulp van de ticketbox op de bussen losse kaartjes kopen. De prijs daarvoor bedraagt €3,95 per kaartje, voor een enkele reis, ongeacht de afstand die u rijdt.

Er bestaan daarnaast zogenaamde kidskaartjes voor €1,00 per kaartje. Dat zijn dagkaartjes die de hele dag op alle bussen van Connexxion in Zeeland geldig zijn, mits de kinderen onder begeleiding zijn. De kaartjes zijn bestemd voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Voor beide losse kaartjes geldt dat deze niet contant kunnen worden afgerekend. Afrekening vindt plaats via de ticketbox door middel van pinbetaling.

Kaartjes die u koopt op de grote bussen zijn ook geldig op de buurtbus. Omgekeerd is het buurtbuskaartje van €3,95 niet geldig op de grote bus.

Dienstregeling